Installere appen

Du kan installere Kaspersky Password Manager fra distribusjonsplattformene til Google eller Huawei.

Hvis du vil bruke Google Play eller AppGallery, må du oppfylle følgende krav:

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av Google Play, kan du besøke Brukerstøtten for Google Play. Hvis du vil vite mer om bruk av AppGallery, går du til nettstedetAppGallery Support.

Installere appen

Du kan også installere Kaspersky Password Manager på enheten ved å bruke en QR-kode som genereres på My Kaspersky eller i en skrivebordsversjon av Kaspersky Password Manager.

Hvis en enhet med Android-operativsystem har modifisert fastvare, er sannsynligheten større for at enheten vil bli hacket og dataen blir stjelt eller ødelagt.